Zweetgeur uit kledijZweetgeur uit kleding verwijderen. Kleding die naar zweet ruikt is erg onaangenaam. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen.

Zweetgeur uit kledij

Dit betekent dat je zweetlucht uit kleding kunt verwijderen door het zo snel mogelijk na het transpireren te spoelen en te wassen. Als je een t-shirt een paar keer hebt gedragen kan het gebeuren dat er een zweetgeur onder de oksels zit die elke keer weer ruikt. Ik denk dat het niet aan de wasmachine ligt, de andere kleding ruikt gewoon. Ik hoop zo dat de hardnekkige zweetgeur uit sommige t-shirts.

Zweetgeur uit kledij

Zo krijg je die vervelende zweetgeur uit jouw kleding. Gooi je shirt niet weg: het probleem is eenvoudig te verhelpen. Nu krijg ik bij een aantal kledingstukken de zweetlucht er niet uit! Zit ik met mijn pas gewassen shirt op mijn werk en begin ik na een uurtje of. Stinkende was door zweetgeur – Thuis22 jan 2014Hoe haal je zweetlucht uit kleding? Mode & Beauty29 dec 2007Gatverdamme, die vieze zweetlucht in mn kleding! Hoe krijg je zweetgeur uit kledij die net gewassen is?

Door de kleding op tijd te wassen met waspoeder op de hand of in een wasmachine, dan heb je nooit meer last van zweetlucht in je kleren. En doe nu na advies het volgende.

Zweetgeur uit kledij

Als ik thuis kom na het sporten, leg ik mijn sportkleding in een badje met water. Vandaag heb ik een zeer smakelijk onderwerp voor jullie, dat vooral de fanatieke sporters zeker zullen herkennen. Uiteraard gaat mijn kleding in de was daarna, maar ik krijg de zweetlucht er niet goed uitgewassen. De kleding waar ik het over heb, wordt op.

Na wassen nog steeds stinkende kleding. Ik was mijn hardloopkleding altijd na het lopen maa merk dat mn de oksels na een tijdje niet. Het bestaat voor 99% uit water met wat zouten, zuren en vetten. Startpunt op internet voor de actieve oma van nu. In dit artikel vind je enkele tips om die vervelende zweetgeur uit je kleding te krijgen. Eerst en vooral: dit artikel behandelt enkel het probleem van de. Vieze zweetlucht in je sportkleding, ook al pak je dat shirt net schoon uit de kast.

Rose en ik gingen op onderzoek om te. Ze komen al stinkend weer uit de wasmachine. Ik doe dit tegen vlekken, dit werkt super en de kleding ruikt erna heerlijk fris! En zo is best wat kleding uiteindelijk in de prullenbak verdwenen. Na het wassen is er geen zweetgeur meer te bekennen. Lees meer over de oorzaken van zweetlucht en hoe u dit kunt voorkomen.

Het zweet uit deze klieren is meestal geurloos, hoewel een nare geur kan ontstaan.